miercuri, 21 septembrie 2011

Tratament impotriva obezitatii

Sportul este cel mai bun tratament impotriva obezitatii!!!!!
Cu ajutorul sportului putem distruge straturile de grasime inestetice care si-au facut cuib pe corpul nostru de-a lungul anilor.
Asa cum spuneam in articolul anterior si anume ca daca esti un copil obez riscul de a deveni un adult obez exista, sa nu uitam ca aici intervine exercitiul fizic care bate gena.Ganditi-va la acel surplus de grasime ca la o sarcina....9 luni de zile pentru a lua proportii(in special zona abdominala unde este instalat fatul) si tot 9 luni de zile pentru a reveni la normal.Este logic nu?Dar ce se intampla daca dupa 9 luni nu apar rezultate? Evidend ne demoralizam, pierdem increderea in miscare, ne izolam si mai mult ne afundam in alimente.
Iarasi este o greseala! Daca exercitiile fizice sunt facute sub indrumarea unui specialist si numarul caloriilor consumate sunt mai mici decat numarul caloriilor arse atunci nu trebuie sa asteptam deloc 9 luni pentru a vedea rezultate, le vom simti din primele saptamani de antrenament.
Nu uitati, nu folositi o dieta fara sport caci s-ar putea sa ramaneti fara masa musculara si cu aceeasi cantitate de grasime.
Cu cat avem mai multa musculatura cu atat grasimea din organism piere.!


Va doresc multa sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu